Over ons

Korenbloem borrel, bites & food (voorheen Stapperij de Korenbloem) is één van de weinige eetcafés die in Tilburg in deze vorm nog bestaan. Vanaf 1985 een echte huiskamer zoals een gezellig en gemoedelijk eetcafé zou moeten zijn. Korenbloem borrel, bites & food bevindt zich aan de westrand van Tilburg waar je nog steeds gratis kunt parkeren. Gasten die geen zin hebben in de drukte van het uitgaanscentrum vallen regelmatig binnen om lekker te eten en te borrelen. Korenbloem borrel, bites & food is niet voor niets één van de bekendste eetcafés in Tilburg waar gastvrijheid een heel groot goed is.

Onze missie

Wij verkopen geen nee en overtreffen de verwachtingen van onze gasten. Onze gasten voelen, zien en proeven onze liefde, passie en gastvrijheid. Onze gasten komen daarom graag terug naar onze huiskamer en nemen weer nieuwe gasten mee. Onze gasten delen graag en spontaan hun positieve ervaringen met anderen.

Onze talenten

Onze mensen zijn de kern van ons bedrijf. Door hen worden onze gasten in de watten gelegd. Onze mensen zijn met of zonder ervaring bij ons komen werken! Als het in haar of zijn DNA zit om het onze gasten naar de zin te maken, dan leren we ze graag de rest! Talent heb je en vaardigheden kunnen we ze leren. Het kan dus zo maar zijn dat onze gast ziet dat we onze (nieuwe) talenten aan het inwerken zijn. We merken dat onze gasten hier alle begrip voor hebben. En fouten maken mag bij ons, daar leren ze alleen maar van! Als je iets doet wat je leuk vindt, dus waar je talenten liggen, dan zul je daar veel plezier in hebben. En dat is nu precies wat onze gasten moeten zien en proeven.