Menukaart

Wij serveren vanaf 10.00u onze kleine kaart met onder andere huisgemaakte worstenbroodjes, croissantjes of onze befaamde Hannies appeltaartje. Tijdens de lunch is voor ieder wat wils, van overheerlijke broodjes tot warme gerechten. Vanaf 17.00u kun je genieten van onze uitgebreide dinerkaart.
We maken voor al onze gerechten gebruik van de beste ingrediënten en zijn daarvoor hele leuke lokale samenwerkingen aangegaan met onderstaande top partijen.

Bikken & bakken

Bikken & Bakken is een nieuwe variant van de traditionele bakkerij. Bij hen draait alles om de beleving van de klant, ambacht en pure producten. Hun doel is om in een puur ambachtelijke omgeving een nieuwe beleving te creëren. Ga vooral eens een keertje langs, ze laten je graag het ambachtelijk bakproces zien, ruiken en vooral proeven!

De walhoeve

Boerderij De Walhoeve bestaat al sinds 1974 en sinds 1995 zijn Jan en Nelly van Roessel actief. Hun overheerlijke kazen van geit en koe zijn hele bekende en overheerlijke traktaties.

Lekkernij

Dé delicatessenzaak waar je het grootste assortiment aan diverse kazen, worst en nootjes vindt. Er is altijd ruimte om te proeven en de medewerkers vertellen je graag over de producten die worden aangeboden in de winkel.

Slagerij Le Jeune

Overgrootvader Leo LeJeune vestigde zich meer dan 100 jaar geleden aan de Willem II-straat, in het hartje van Tilburg. Inmiddels wordt hier al vier generaties lang het mooiste en puurste vlees geselecteerd, bereid en tot de heerlijkste producten verwerkt.

Patisserie Walter van Erven

Patisserie Walter van Erven is één van de toonaangevende en ambachtelijke banketbakkerijen in Nederland. In hun bakkerij maken ze zelf hun patisserie en chocoladewerk. Dit doen ze natuurlijk met veel kennis, trots en passie voor het vak!